POSLOVNA KONFERENCA PORTOROŽ

Vidimo se spet prihodnje leto na 21. Poslovni konferenci.

Portorož, 14. in 15. novembra 2019.
Zabeležite datum že danes!

0
že od leta
+
mednarodnih govorcev
+ 0
posamičnih predavanj in okroglih miz
+
udeležencev

Za nami je že 20. Poslovna konferenca

Za nami je že 20. Poslovna konferenca Portorož (PKP), na kateri smo poslušali številne izjemne govornike, ki so predstavljali svoje zgodbe o uspehu in najboljše prakse. Brez odličnih predavateljev, zvestih udeležencev, sponzorjev, partnerjev in podpornikov dogodka konference v taki obliki ne bi bilo.

Najlepše se zahvaljujemo

Vsem, ki ste prispevali k uspehu konference, se zato še enkrat najlepše zahvaljujemo in se od vas do prihodnjega leta poslavljamo z nasveti glavnega govornika Larsa-Johana Jarnheimerja, šefa Ikee: »Bodite točni, ne lažite in ostanite blizu strankam, jih poslušajte in poskušajte razumeti.«

Vodilo - organizatorjev PKP

Temu vodilu bomo sledili tudi organizatorji PKP. Prepričani smo, da bomo tako tudi prihodnje leto nadaljevali uspešno sodelovanje, znova premikali meje in načrtovali 5 potez vnaprej. Vidimo se spet prihodnje leto na 21. Poslovni konferenci Portorož, 14. in 15. novembra 2019.

Novice // PKP

Akademija Finance

(PKP) Kako bomo v prihodnosti oblikovali prostore iz naslanjača

»Na koncu tega predavanja ne boste vedeli, kaj je virtualno in kaj resnično,« je svoj govor na letošnji Poslovni konferenci Portorož začel Jean-Francois Chianetta, vodja in soustanovitelj Augmenta, podjetja, ki se ukvarja z virtualno resničnostjo.

Akademija Finance

(s PKP) Primer Novo Nordiska: Kaj je ključ do uspešnega podjetja

»Odvisni smo od družbe, zato poskušamo tudi prispevati družbi,« je na Poslovni konferenci Portorož, ki jo organizirata Časnik Finance in ljubljanska ekonomska fakulteta, povedala Susanne Stormer, direktorica za trajnostni razvoj v podjetju Novo Nordisk. Filozofijo, ki se jo držijo, imenujejo Triple Bottom Line (trojna spodnja meja).

Galerija PKP

Vidimo se spet prihodnje leto

na 21. Poslovni konferenci Portorož

dni
ur
minut
sekund