Notification Types: Torek, 12. 10. 2021

19.00 – Bliža se vrhunec večera.

Pridružite se nam v dvorani Europa, kjer bomo skupaj čestitali letošnjemu prejemniku nagrade Časnika Finance za izjemne dosežke v gospodarstvu. Podelitvi sledi gala večerja v Smaragdni dvorani.  

16.20 – Pred nami je tradicionalni pogled v leto 2022

Pred nami je tradicionalni pogled v leto 2022. Velimir Bole z EIPF v Ljubljani bo predstavil svoje napovedi za prihajajoče leto. Njegovo predavanje je izjemnega pomena za sprejemanje dobrih poslovnih odločitev. Ne zamudite!

13.59 – Trajnost in družbena odgovornost

Trajnost in družbena odgovornost – danes brez tega pač ne gre več. Se strinjate? O tej zanimivi tematiki bodo v naslednjih dveh sklopih govorili predstavniki podjetij: Kearney, Elaphe, Cosylab, Telemach in Riko. Vabljeni nazaj v dvorano.

9:45 – Pozdravljeni.

Pozdravljeni. Ekipa PKP vas od 11. ure dalje z veseljem pričakuje na konferenčni registraciji v 12. nadstropju Grand hotela Bernardin. S konferenco pričnemo točno ob 12.00. Za vas je že pripravljen letošnji prvi govorec Jeremy Schwartz, britanski strokovnjak za vodenje, ki je vodil podjetja kot so Body Shop, Pandora, Conival PLC, L’Oreal in druge. Srečno …

9:45 – Pozdravljeni. Read More »