DatumUraSporočilo

Hvala, da ste se bili z nami!

Hvala, da ste se bili z nami! Sledi le še druženje ob kosilu s Perutnino Ptuj, da bo pot domov lažja s polnim želodcem  Organizatorji se že veselimo vnovičnega srečanja z vami na PKP 2024, ki bo 19. in 20. novembra! Lep pozdrav, ekipa PKP

Čez 5 minut bomo na portoroškem odru gostili Stefana Rohringerja

Čez 5 minut bomo na portoroškem odru gostili Stefana Rohringerja, član izvršnega odbora Infineon Technologies Austria, predstavnika vodilnega podjetja na področju avtomobilizma, upravljanja z energijo, energetsko učinkovitih tehnologij, ... V nadaljevanju programa bomo gostili tudi slovenske menedžerje in predsednika fiskalnega sveta. Vabljeni nazaj v dvorano.

Dobro jutro! Drugi dan začenjamo z UI.

Dobro jutro! Drugi dan začenjamo z UI. Najprej se bo dr. Blaž Zupan s sprešaval kaj z njo in ali so nas res že vsi prehiteli? Sledi raziskava Ekonomske fakultete (SEBLU), ki bo temo predstavila med drugim tudi z vidika preoblikovanja podjetij in prihodnosti dela.

Večer bomo nadaljevali v piano baru in lobby hotela

Večer bomo nadaljevali v piano baru in lobby hotela, družili se bomo ob zvokih dobre glasbe in za odlično vsebino v kozarcih pa bo še naprej skrbeli Puklavec Family Wine. Želimo vam lep večer in se vidimo jutri ob 9:00, ko nadaljujemo s programom, prva tema bo UI in kako dobro jo že izkoriščamo.

Pridružite se nam v dvorani Evropa

Pridružite se nam v dvorani Evropa, kjer bomo skupaj čestitali letošnjemu prejemniku nagrade Časnika Finance za izjemne dosežke v gospodarstvu. Ob 20.30 pa se vidimo nadstropje nižje v Smaragdni dvorani na gala večerji. Lep večer!

Uživajte v koktajlih podjetja Prohit

Uživajte v koktajlih podjetja Prohit, čez pol ure pa vidimo v dvorani na zadnjem predavanju dneva, ko bomo imeli priložnost poslušati Nicolaia Tangena, šefa največjega državnega premoženjskega sklada na svetu, ki upravlja bilijone. Vklop bo točno ob 18.25.

Ekonomija in geopolitika je kratek povzetek naslednjega sklopa predavanj

Ekonomija in geopolitika je kratek povzetek naslednjega sklopa predavanj. Z nami bosta dr. Boris Varga, politolog in novinar iz Beograda, strokovnjak za geopolitiko ter Velimir Bole z EIPF v Ljubljani, ki že tradicionalno pripravi ekonomske napovedi za Evropo, Slovenijo in JV Evropa za 2024.

Vabljeni nazaj v dvorano, kjer se bomo v naslednjih dveh predavanjih posvetili trajnosti.

Vabljeni nazaj v dvorano, kjer se bomo v naslednjih dveh predavanjih posvetili trajnosti. Z nami bosta Tiziana Casciaro, profesorica organizacijskega vedenja, Rotman School of Management in Maja Mihelčič Kurent, namestnica generalnega direktorja, odgovorna za divizijo luksuznih blagovnih znamk pri L’Orealu, podsaharska Afrika.

Odmor, ki je pred vrati, poteka pod okriljem sirov President

Odmor, ki je pred vrati, poteka pod okriljem sirov President. Uživajte v njihovih čudovitih okusih in izkoristite prvo priložnost za druženje s kolegi.

Pozdravljeni! Ekipa PKP vas od 11. ure dalje z veseljem pričakuje

Pozdravljeni! Ekipa PKP vas od 11. ure dalje z veseljem pričakuje na konferenčni registraciji pred dvorano Europa v 12. nadstropju. S konferenco pričnemo točno ob 12.00. Pričetek bo kreativen in inovativen, saj bosta konferenco odprla izjemna govorca Lorenzo Marini in Spencer Harrison.

PKP na kateri se bomo posvetili aktualnim izzivom menedžerjev danes, je pred vrati!

Poslovna konferenca Portorož na kateri se bomo posvetili aktualnim izzivom menedžerjev danes, je pred vrati. Če še nimate svojega mesta, si ga s prijavo zagotovite še danes. Program je navdihujoč, družba pa bo odlična. Se že veselimo ponovnega srečanja z vami jutri in pojutrišnjem v Portorožu.

Čez točno teden dni bo svoja vrata odprla 25. PKP

Čez točno teden dni bo svoja vrata odprla Poslovna konferenca Portorož, ki prinaša konkretne in praktične vsebine za (še) uspešnejše poslovanje slovenskih podjetij. Poslušali boste lahko kar 20 domačih in tujih govorcev, z njimi, kolegi gospodarstveniki in ostalo poslovno javnostjo, pa se boste lahko tudi družili na gala večerji, med odmori, na večerni zabavi, ... Če si še niste zagotovili svoje vstopnice, je sedaj pravi čas, da to storiteSe vidimo v Portorožu!

PKP konferenca: 14. in 15. 11. 2023 v Portorožu. Vabljeni, da si rezervirate svoj termin.

MENEDŽER DANES: Kupce prepričajo inteligentni, trajnostni in učinkoviti

Ali umetna inteligenca ponuja vse odgovore? Kakšna je vloga človeške kreativnosti v tem novem svetu? Kako naj bo trajnost
donosen posel, ne pa prisilni jopič?