Podrobnosti programa

#PREDAVANJE

Vsebina

Michele Zanini, poslovnež in svetovalec iz Bostona z beneškimi koreninami, je soavtor zelo odmevnega dela Humanokracija. Zanini menedžerje po vsem svetu navdušuje in jim svetuje, kako naj z zelo preprostimi prijemi svoje zaposlene motivirajo, da so še bolj inovativni in kreativni. Z metodami, opisanimi v Humanokraciji, postanejo v bitki za talente podjetja še bolj zaželen in uspešen delodajalec.

Najbolj zaposlene v podjetjih duši birokracija. Kako jo smiselno, ciljno in učinkovito odpravljati in tako z večjo kreativnostjo podjetju omogočiti hitrejšo rast in večjo privlačnost? Nedvomno je epidemija spremenila oziroma še vedno spreminja metode dela v preštevilnih podjetjih. Kako to, kar smo se naučili med epidemijo, upravljati v sodobnem in privlačnem podjetju? Kako kombinirati delo na daljavo, ki je v nekaterih elementih lahko precej privlačno za zaposlene in tudi za podjetje, ter tradicionalne veščine in metode dela, ki nikoli ne bodo del preteklosti? Kako podjetju najti novo in okrepljeno odgovorno poslanstvo, ki vodi k večji privlačnosti in hkrati k rasti in višji donosnosti? Konkretne poti in abeceda za ustvarjanje večje privlačnosti.

Michele Zanini
soustanovitelj Management Laba, soavtor uspešnice Humanocracy
Sponzorji

Ostala zanimiva predavanja

Več predavanj

Pridružite se nam 17. in 18. novembra 2022

Pogled na svetovno gospodarstvo. Ali bo virus usoden tudi za kapitalizem kot ga poznamo doslej? Spremenjena realnost in preizkus odpornosti

Lokacija

Grand Hotel Bernardin Obala 2 6320 Portorož

Kontakt

sandra.zidar@finance.si, +386 (0)41 904 206

Sledite nam

Na socialnih omrežjih