Postanite sponzor

Postanite sponzor Poslovne konference Portorož

Postanite sponzor Poslovne konference Porotorož

Sponzoriranje konference je odlično marketinško orodje, ki poleg ostalih učinkov zelo uspešno krepi prepoznavnost blagovne znamke. Konferenca sponzorju omogoča nevsiljiv pristop do ciljne skupine kupcev, osebno navezavo stikov in izmenjavo idej, pogledov in izkušenj.  Omogoča takojšnjo povratno informacijo o produktih in storitvah sponzorja, poleg tega je na konferenci dovolj časa za druženje s strokovnjaki, odločevalci v panogi in novinarji.

Sponzorjem želimo ustvariti popolno okolje za uresničitev komunikacijskih ciljev in jim prek svojih promocijskih kanalov maksimalno doprinesti k uspešnosti marketinških akcij. Prepričani smo, da boste s sponzoriranjem konference okrepili vaš položaj na trgu ter s tem poudarili vaše mesto na trgu.

Možnosti za sodelovanje so različne, vsekakor bomo prisluhnili vašim željam in pripravili ponudbo po meri. Za vse nadaljnje informacije glede sponzorstva kontaktirajte:
Jasmina Zakonjšek, vodja trženja sponzorstev na Poslovi akademiji Finance

SPOROČILA IN MNENJA NAŠIH SPONZORJEV

PKP je osrednji gospodarski dogodek in stičišče najpomembnejših »poslovnih« imen v Sloveniji. Je prostor izmenjave najboljših poslovnih praks in priložnost, da poslovneži iz prve roke slišijo o prihajajočih trendih na gospodarskem področju.

ČASNIK FINANCE

Časnik Finance, d. o. o.
Bleiweisova 30,
1000 Ljubljana, Slovenija

Kontaktna oseba:
Jasna Špende, namestnica direktorice


T: +386 1 30 91 470, +386 (0)40 455 470
E: jasna.spende@finance.si, E:akademija@finance.si
W: https://akademija.finance.si

EKONOMSKA FAKULTETA

Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani

W: http://www.ef.uni-lj.si