Prijava

Prijavnica me »ne spusti« naprej. Možne težave:
*pri vnosu matične številke prosim vpišite 7-mestno številko (brez 3 ničel na koncu)
*telefonsko številko prosim vnesite brez presledkov
PKP-2024

PKP-2024

CMP-01548-G3V7L

Koda konference

PRIJAVITELJ

Izpolnite le v primeru, da prijavljate več oseb ali če prijavljena oseba niste vi.

PRIJAVA2023

S klikom na + je možna skupinska prijava

PODATKI PODJETJA

DODATNO SPOROČILO

Označite ali gre za sponzorsko prijavo

PRIJAVA IN POPUSTI

Prijava *
Dodatni popust
Popust se upošteva samo pri redni ceni

VIRTUALNI OGLED

Virtualni ogled

DOVOLJENJE ZA OBVEŠČANJE

Označite, kako vas lahko tudi v prihodnje obveščamo v zvezi s Poslovno konferenco Portorož. Oddano dovoljenje za obveščanje se nanaša na vse prijavljene osebe na tej prijavnici. V primeru, da se s tem ne strinjate, prosimo izpolnite ločene prijavnice za vsakega udeleženca posebej. Dovoljenje lahko naknadno spremenite in zahtevate preklic ali izbris.
Upravljalec podatkov: Časnik Finance, časopisno založništvo d. o. o., Bleiweisova cesta 30, 1000 Ljubljana.
Obveščanje
Vaših osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Konferenca se lahko fotografira in snema ter prenaša na splet, fotografije in posnetki pa so lahko javno objavljeni na straneh Časnika Finance in pokroviteljev konference. Upravljalec podatkov: Časnik Finance, časopisno založništvo d. o. o., Bleiweisova cesta 30, 1000 Ljubljana.

PRIJAVA

S prijavo potrjujem in se strinjam s splošnimi pogoji in politiko zasebnosti Poslovne akademije Časnika Finance d.o.o., ki so objavljeni na spletni strani.
Strinjam se s pogoji *
Captcha

Pogoji ODJAV:

  1. Neplačilo predračuna in/ali neudeležba na konferenci ne pomeni avtomatske odjave s konference. V primeru, da se želite odjaviti morate to pisno sporočiti na akademija@finance.si ali na jasna.spende@finance.si.
  2. Skrajni rok za morebitno odjavo brez stroškov je 5 delovnih dni pred dogodkom.  Zadnji dan za odjavo je tako 12. november do 23.59.
  3. Pri kasnejši odjavi kot do 12.11. do 23:59, neudeležbi konference iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana do predpisanega roka, se zaračuna celotna kotizacija.
  4. Če udeležba že prijavljene osebe ni možna zaradi višje sile, je možno prijaviti nadomestnega udeleženca. Prosimo vas le, da pisno sporočite ime in priimek osebe, ki bo nadomestila udeleženca.
  5. Račun boste prejeli po opravljeni storitvi.

Spoštovani

Poslovna konferenca Portorož bo potekala 19. in 20. novembra 2024 v Portorožu.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 041 917 871, Jasna Špende, vodja konferenčnih projektov, PA Finance