Prijava

Prijavnica na PKP konferenco

  • PRIJAVA
  • VEČ INFORMACIJ

PKP

AKC-01567-X1P4D1

Koda konference

PRIJAVITELJ

Izpolnite le v primeru, da prijavljate več oseb ali če prijavljena oseba niste vi.

PRIJAVA

S klikom na + je možna skupinska prijava

PODATKI PODJETJA

DODATNO SPOROČILO

Označite ali gre za sponzorsko prijavo

POPUSTI

Popust za naročnike
Redna prijava
Člani Alumni
Popust izključuje VSE ostale popuste
Prijava na en dan konference
Prijava na en dan konference (prvi ali drugi) vam prinaša znižano kotizacijo za 30 % (popust izključuje VSE ostale popuste)

SKUPAJ

Informativni izračun brez DDV.

DOVOLJENJE ZA OBVEŠČANJE

Označite, kako vas lahko tudi v prihodnje obveščamo v zvezi s Poslovno konferenco Portorož. Oddano dovoljenje za obveščanje se nanaša na vse prijavljene osebe na tej prijavnici. V primeru, da se s tem ne strinjate, prosimo izpolnite ločene prijavnice za vsakega udeleženca posebej. Dovoljenje lahko naknadno spremenite in zahtevate preklic ali izbris.
Upravljalec podatkov: Časnik Finance, časopisno založništvo d. o. o., Bleiweisova cesta 30, 1000 Ljubljana.
Obveščanje
Vaših osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Konferenca se lahko fotografira in snema ter prenaša na splet, fotografije in posnetki pa so lahko javno objavljeni na straneh Časnika Finance in pokroviteljev konference. Upravljalec podatkov: Časnik Finance, časopisno založništvo d. o. o., Bleiweisova cesta 30, 1000 Ljubljana.

PRIJAVA

S prijavo potrjujem in se strinjam s splošnimi pogoji in politiko zasebnosti Poslovne akademije Časnika Finance d.o.o., ki so objavljeni na spletni strani.
Strinjam se s pogoji *
reCAPTCHA

  1. Predračun za plačilo kotizacije boste prejeli po elektronski pošti na e-naslov, ki je naveden v prijavnici.
  2. Neplačilo predračuna in/ali neudeležba na konferenci ne pomeni avtomatske odjave s konference. V primeru, da se želite odjaviti morate to pisno sporočiti na akademija@finance.si ali na jasna.spende@finance.si. Skrajni rok za morebitno odjavo brez stroškov je 6 delovnih dni pred dogodkom (zadnji dan za odjavo 6. november 2020 do 23.59). Če se odpoveste udeležbe do 5 delovnih dni pred konferenco (od vključno 7.11.2020 do 11.11.2020 do 12.00), vam bomo zaračunali administrativne stroške v višini 50% kotizacije. Pri kasnejši odjavi kot 11.11.2020 do 12. ure, neudeležbi konference iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana do predpisanega roka, se zaračuna celotna kotizacija.
  3. Če udeležba že prijavljene osebe ni možna zaradi višje sile, je možno prijaviti nadomestnega udeleženca. Prosimo vas le, da pisno sporočite ime in priimek osebe, ki bo nadomestila udeleženca.

PKP je osrednji gospodarski dogodek in stičišče najpomembnejših »poslovnih« imen v Sloveniji. Je prostor izmenjave najboljših poslovnih praks in priložnost, da poslovneži iz prve roke slišijo o prihajajočih trendih na gospodarskem področju.

ČASNIK FINANCE

Časnik Finance, d. o. o.
Bleiweisova 30,
1000 Ljubljana, Slovenija

Kontaktna oseba:
Jasna Špende, namestnica direktorice


T: +386 1 30 91 470, +386 (0)40 455 470
E: jasna.spende@finance.si, E:akademija@finance.si
W: https://akademija.finance.si

EKONOMSKA FAKULTETA

Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani

W: http://www.ef.uni-lj.si