KotizaCija

Prijavnica na 21.PKP

  • PRIJAVA NA 21. PKP
  • VEČ INFORMACIJ

PKP

AKC-01412-J3K1F1

Koda konference

PRIJAVA

S klikom na + je možna skupinska prijava

PODATKI PODJETJA

DODATNO SPOROČILO

Označite ali gre za sponzorsko prijavo

POPUSTI

Popust za naročnike
Popust ob prijavi
Člani Alumni
Popust izključuje VSE ostale popuste
Prijava na en dan konference
Prijava na en dan konference (prvi ali drugi) vam prinaša znižano kotizacijo za 30 % (popust izključuje VSE ostale popuste)

SKUPAJ

Informativni izračun brez DDV.

DOVOLJENJE ZA OBVEŠČANJE

Označite, kako vas lahko tudi v prihodnje obveščamo v zvezi s Poslovno konferenco Portorož. Dovoljenje lahko naknadno spremenite in zahtevate preklic ali izbris. Upravljalec podatkov: Časnik Finance, časopisno založništvo d. o. o., Bleiweisova cesta 30, 1000 Ljubljana.
Obveščanje
Vaših osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Konferenca se lahko fotografira in snema ter prenaša na splet, fotografije in posnetki pa so lahko javno objavljeni na straneh Časnika Finance in pokroviteljev konference. Upravljalec podatkov: Časnik Finance, časopisno založništvo d. o. o., Bleiweisova cesta 30, 1000 Ljubljana.

PRIJAVA

S prijavo potrjujem in se strinjam s splošnimi pogoji in politiko zasebnosti Poslovne akademije Časnika Finance d.o.o., ki so objavljeni na spletni strani.
Strinjam se s pogoji *
reCAPTCHA

  1. Predračun za plačilo kotizacije boste prejeli po elektronski pošti na e-naslov, ki je naveden v prijavnici.
  2.  
  3. Neplačilo predračuna in/ali neudeležba na konferenci ne pomeni avtomatske odjave s konference. V primeru, da se želite odjaviti morate to pisno sporočiti na akademija@finance.si ali na jasna.spende@finance.si. Skrajni rok za morebitno odjavo brez stroškov je 6 delovnih dni pred dogodkom (zadnji dan za odjavo 6. november 2019 do 23.59). Če se odpoveste udeležbe do 5 delovnih dni pred konferenco (od vključno 7.11.2019 do 11.11.2019 do 12.00), vam bomo zaračunali administrativne stroške v višini 50% kotizacije. Pri kasnejši odjavi kot 11.11.2019 do 12. ure, neudeležbi konference iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana do predpisanega roka, se zaračuna celotna kotizacija.
  4.  
  5. Če udeležba že prijavljene osebe ni možna zaradi višje sile, je možno prijaviti nadomestnega udeleženca. Prosimo vas le, da pisno sporočite ime in priimek osebe, ki bo nadomestila udeleženca.