Sandra Navidi

Ustanoviteljica in CEO podjetja BeyondGlobal, Strokovnjakinja na področju mednarodnih kapitalskih trgov

Sandra Navidi, ustanoviteljica in CEO podjetja BeyondGlobal, je tesno sodelovala z ekonomistom Nourielom Roubinijem kot direktorica področja razvojnih strategij in višja vodstvena delavka za poslovanje s strankami v podjetju Roubini Global Economics. Pred tem je bila investicijska bančnica v družbi Scarsdale Equities, glavna odvetnica v Muzinich & Co. in odvetnica v družbi Deloitte.

Ga. Navidi je diplomirala iz prava na Pravni fakulteti Univerze v Kölnu, Nemčiji, in magistrirala iz korporacijskega prava na področju bančništva in financ na Pravni fakulteti Univerze v Fordhamu, ZDA. Odvetniško delo lahko opravlja v Zvezni republiki Nemčiji in v državi New York; kot odvetnica sodeluje tudi z mednarodnim pravnim podjetjem Urban Thier & Federer.

Kot strokovna poročevalka o finančnih trgih in vodilnih akterjih na takšnih trgih je opravila že več kot 700 intervjujev, ki so bili objavljeni ali predvajani v mednarodnih medijih, ter bila glavna govornica na mnogih velikih dogodkih na tem področju. Poleg tega je tudi avtorica nagrajene prodajne uspešnice »$uperHubs: How the Financial Elite and their Networks Rule Our World«. Poleg Billa Gatesa, Baracka Obame in Richarda Bransona je ena izmed 500 LinkedInovih vplivnežev in vplivnic od leta 2017. Njen najnovejši dosežek je vloga producentke dokumentarca iz treh delov o politični polarizaciji v Združenih državah Amerike z naslovom »Wie tickt Amerika« za n-tv/RTL.

Posebna dodatna vrednost njenega podjetja BeyondGlobal temelji na njeni širini strokovnega znanja in izkušenj »od mikro do makro«, vključno z oblikovanjem alternativnih investicij, opravljanjem pravnih storitev, investicijskega bančništva in makroekonomskih analiz. V času pridobivanja dodatnih izkušenj v različnih sektorjih je ga. Navidi postala del mreže globalnih poslovnih vodij in odločevalcev.

Povezani dogodki

Evropska in slovenska podjetja med ZDA, Kitajsko in virusi. Kako biti odporen in napreden? Kje so evropski in s tem tudi slovenski trgi prihodnosti?

Thu 12. 11. 2020, 12:15
Kakšna je nova evropska in s tem slovenska realnos…