Johann Stadler

vodja za področje proizvodnje in Industrije 4.0 v podjetju Hilti

Johann Stadler je vodja za področje proizvodnje in Industrije 4.0 v podjetju Hilti, ki usmerja Hiltijevo pot digitalizacije proizvodnje. Pred tem je bil zadolžen za nadziranje strateških in inovativnih projektov na področju informacijske tehnologije v celotni skupini Hilti. V 10 letih, kar je član te organizacije, je uspešno načrtoval in realiziral načrte na vseh področjih informacijske tehnologije, ki vključujejo infrastrukturne projekte SAP (R/3 in S/4HANA). Inovativni projekti računalništva v oblaku, kot so O365, SAP Business ByDesign, Internal Social Media in Yammer ter “Citrix as a Service” v MS Azure, so Hilti spremenili v digitalno podjetje. Zdaj bo proizvodnja tako postala digitalna, kjer koli je to smiselno. G. Stadler ima opravljen magisterij iz računalništva (Rosenheim University of Applied Science) ter diplomo iz poslovne administracije (University of Liechtenstein) in poučuje vodenje projektov v različnih institucijah (Microsoft, Red bull, BMW …).

Vsebina predavanja:

Podjetje Hilti s ponujanjem vrhunskih rešitev za gradbeno industrijo utrjuje svoj globalni položaj v digitalni dobi. Vse bolj digitaliziran portfelj rešitev je so uvedli zaradi strank, da jim lahko ponujajo najboljše možne rešitve. Govornik, ki je vodja za področje proizvodnje in industrije 4.0 bo predstavil digitalne rešitve za gradbeno industrijo (BIM …) in ponudil vpogled v prihajajoče nove rešitve (Hiltijeva vizija). Koristno za vse, ki želijo izvedeti, kaj moramo še nujno doseči na področjih Industrije 4.0 in IT.

Povezani dogodki

Kako si Hilti s ponujanjem vrhunskih rešitev za gradbeno industrijo utrjuje svoj globalni položaj v digitalni dobi? Kako Industrija 4.0 spreminja njegov poslovni model in katera so ključna področja za naložbe?

Fri 15. 11. 2019, 11:15
Johann Stadler,  vodja za področje proizvodnje in …