Lily Yang

podpredsednica, People, GC, WeWork

Lily Yang se je pridružila podjetju WeWork oktobra 2017. Trenutno zaseda položaj podpredsednice, People, Greater China in je zadolžena za vzpostavitev spodbudnega delovnega mesta za zaposlene. Ga. Yang ima bogate, skoraj 20-letne izkušnje na področju človeških virov in vodenja podjetij v sektorjih maloprodaje, FMCG in proizvodnje. Njeno prejšnje delo je obsegalo, a ni bilo omejeno na oblikovanje organizacijske strukture, oblikovanje vodstvenega modela in vodenje ključnih pobud za organizacijsko preoblikovanje. Ga. Yang ima bogate izkušnje na področju grajenja poslovnega in organizacijskega modela na podlagi misije, vodenja organizacijskega preoblikovanja in preoblikovanja kulture za inovacije in vključevanje, grajenja prihodnosti človeških virov in optimiziranja uspešnosti in potenciala organizacije. Poleg tega je znana tudi po svojem miselnem vodenju na področju prihodnosti koncepta dela. Je navdihujoča vizionarka na področju delovnega mesta in aktivistka na področju drugačnega razmišljanja o delu, prihodnosti človeških virov, prihodnosti na delovnem mestu in organizacije prihodnosti.

Preden se je pridružila podjetju WeWork, je bila višja kadrovska direktorica v družbi Nike, kjer je imela ključno vlogo kot poslovna partnerka trgovskih ekip GC in vodja projekta globalnega organizacijskega preoblikovanja. Še prej je bila kadrovska direktorica družbe Levi Strauss GC, kjer je tesno sodelovala z vodstvom in mu pomagala spremeniti delovanje na Kitajskem, tako da je oblikovala vodstveno ekipo, ki ji je to uspelo.

Lily Yang je diplomirala na univerzi East China Normal University in magistrirala iz poslovodenja in administracije (MBA) na univerzi Fudan in Norway BI University.

 

Povezani dogodki

Online vklop: Primer odziva podjetja na spremembe (sistemska odpornost)

Thu 12. 11. 2020, 13:10
V prispevku boste slišali izkušnjo kitajske izpost…